Facebook..FUCKbook!

Facebook är helt sjukt, seriöst. Jag vill inte ens ha skiten, men ändå sitter jag där och glor varje dag. Laddar upp en värdelös status, ångrar mig efter en stund & tar bort den. Samma sak varje dag. Slänger upp en bild på mig då och då, vill inte ens synas så mycket? Behöver inte bekräftelse på något sätt så fattar inte ens varför jag gör det. Eller varför någon gör det? Vissa använder ju facebook seriöst som en blogg, det hade varit smidigt, om inte folk ska klaga på minsta lilla och kommentera allt. En blogg kan man ta, men tydligen inte en facebook status.
Iallfall, nu har jag varit utan facebook i över 22 timmar, inaktiverade kontot igår. Har gjort det förut men bara lyckats hålla det några timmar, eller typ över en natt. Men om man nu kan kalla det beroende, så hjälper detta faktiskt. Så jädra skönt att inte behöva se och läsa massa skit, min telefon / smsar dock stup i kvarten. Men hellre det än att se något 2 timmar för sent på face. Min kompis skrev till mig förut ''Varför skiter du bara inte i att logga in?'' Asså ja, det hade jag gjort, men det går inte? Man är liiiite för nyfiken helt enkelt. Men nu när det är inaktiverat vet jag ju att inget händer som jag har med att göra! Så, haha det känns skönt. Bort med fuckbook ett litet tag helt enkelt. Skaffade ju ändå en blogg för att skriva av mig här.
+ att jag suttit säkert 10 timmar mindre vid datorn redan idag, asbra!


Fått frågor om min gadd på ryggen, ''vill se hela'' och att det varit svårt att se blommorna osv. Så, här är från samma dag som jag gjorde fåglarna och det översta av växten. Skall ta bättre bild snart jag lovar!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Aa o du ger inte ut ditt nr innan du bara försvinner nä bra bra nu vill jag inte ha det bara för det!!

2012-01-19 @ 20:53:25
Postat av: Anonym

Hahaha sorry vem du nu är!

2012-01-19 @ 21:01:20
URL: http://http://successramazzotti.blogg.se
Postat av: Jonnie

Haha ja de har du rätt i

2012-01-19 @ 21:30:08
URL: http://ww.alwaysfabulous.se
Postat av: kaffehörnan

Hejsan

Men va glad jag blir kära du

Jo jag engagera verkligen där och var med mkt

Blev ju veckans blogg där



Hur är de med dig

Grym fin rygg

kram

2012-01-19 @ 21:52:17
URL: http://www.kaffehornan.se
Postat av: kaffehörnan

Roligt man e på aktiva listan

2012-01-19 @ 21:52:51
URL: http://www.kaffehornan.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0